Zit Samuel L. Jackson straks in een DC-film?

Zit Samuel L. Jackson straks in een DC-film?

De Marvel-acteur vindt het helemaal best.

Samuel L. Jackson vertelde tijdens een nieuw interview over het mogelijk op zich nemen van een rol in het DC-filmuniversum. Daar lijkt hij wel voor open te staan. Maar het ligt eraan.

Jackson is een zeer actief acteur die de laatste jaren in een aantal grote franchises verscheen, waaronder het Marvel Cinematic Universe en de Star Wars-franchise. Dat hij niet in een DC-film zit, is zo bezien nog best opmerkelijk.

DC-rol spelen
Tijdens de Happy Sad Confused podcast vertelde Jackson waarom hij nog geen DC-rol speelt. Hij blijkt er wel voor open te staan en is heel eerlijk in zijn reactie.

"Nou, ik bedoel, wij acteurs zijn allemaal huurlingen," begon Jackson.

"Het is wat we doen. We acteren voor wie de kunnen acteren. Maar ik weet niet of ik een DC-script ga lezen waarvan ik het gevoel krijg: 'Ja, dit is echt dope!' Ik bedoel, ik ben een comic-fan en lees al tijden comics. En de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet eens Marvel-comics lees. Wel lees ik al mijn hele leven DC-comics. We hebben allemaal Superman, Batman, Silver Surfer gelezen. Aquaman! Ik zwom graag en hield van DC. Maar ik weet niet wat er in de bioscoop met hen aan de hand is."

NieuwsFilm

meest populair