'Secret Invasion' brengt bekende Marvel-ster terug

'Secret Invasion' brengt bekende Marvel-ster terug

Don Cheadle zit ook in de serie.

Recent onthulde acteur Samuel L. Jackson in een interview dat acteur Martin Freeman te zien zou zijn in Secret Invasion. Nu onthult hij dat ook Don Cheadle terugkeert voor de tv-serie die voor Disney+ ontwikkeld wordt.

Secret Invasion is hard op weg om een van de meest intrigerende Marvel Studios-series van Disney+ te worden. In de serie zien we hoe de Skrull zich voordoen als een aantal van de belangrijkste mensen in het Marvel Cinematic Universe en op die manier een invasie lanceren.

Secret Invasion-rol
Recente setfoto's lieten al een fictieve krant zien in Secret Invasion, waarop Don Cheadle's Colonel Rhodes te zien was. Hij stond naast de Amerikaanse president en Nick Fury. Maar nu blijkt hij ook een grotere rol te hebben in Secret Invasion.

Acteur Samuel L. Jackson vertelde in een interview dat Secret Invasion ook Don Cheadle terugbrengt als acteur.

"Don. Don Cheadle. Ik heb Don, mijn golfmaatje! Ik realiseerde het mij niet tot we dit maakten, maar we hebben nooit samengewerkt. We kennen elkaar wel, hangen met elkaar rond en lachen," aldus Jackson in een interview over de aankomende serie. "Maar we hebben nooit samengewerkt. Maar nu mocht dat dan eindelijk."

Hoe groot de rol van Cheadle wordt in Secret Invasion weten we nog niet. Het zou een hele kleine rol kunnen zijn, zoals in The Falcon and the Winter Soldier, maar wie weet is het een wat grotere rol gezien de aankomende serie Armor Wars.

NieuwsFilm

meest populair