'Moon Knight' staat los van de rest van het Marvel Cinematic Universe

'Moon Knight' staat los van de rest van het Marvel Cinematic Universe

De serie staat goeddeels op zichzelf.

Uitvoerend producent Grant Curtis vertelde dat de serie Moon Knight van Marvel Studios en Disney+ niet leunt op het plot van MCU's Phase 4 om het narratief vooruit te stuwen.

De serie Moon Knight is de zesde van Marvel Studios en werd bedacht door Jeremy Slater. Hij volgt Marc Spector / Moon Knight, een huurling met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, die ervoor zorgt dat hij verschillende identiteiten ontwikkelt, waaronder die van Steven Grant, die een mysterie rond de Egyptische goden van weleer onderzoekt.

Moon Knight
ComicBook sprak recent met de makers van Moon Knight, waaronder producent Grant Curtis. De site vroeg hem wat de serie anders maakt.

Curtis vertelde dat de serie zijn personage op een manier opbouwt die doet denken aan hoe het MCU zijn eerste superhelden opzette, helemaal los en op zichzelf staand en zonder overdreven te vertrouwen op de andere projecten in de franchise.

"Er is geen verbinding met het huidige MCU. Hij is volledig nieuw en gaat op een gloednieuw avontuur. Wij denken echt dat fans er enorm van gaan genieten," aldus Curtis.

Moon Knight is vanaf 30 maart op Disney+ te zien.

NieuwsFilm

meest populair