Chinese superster gecast in haaien-sequel 'Meg 2: The Trench'

Chinese superster gecast in haaien-sequel 'Meg 2: The Trench'

Li Bingbing, een van de hoofdrolspelers van de eerste Meg, zal echter niet van de partij zijn.

De opnames van Meg 2: The Trench, Ben Wheatley's vervolg op reuzenhaai-film The Meg met Jason Statham, zijn inmiddels alweer een maand bezig. Toch worden er nog steeds acteurs aan de cast toegevoegd.

Om Statham te helpen bij het bestrijden van opnieuw een reuzenhaai, wordt nu de hulp ingeroepen van de Chinese actiester Wu Jing.

Wu is een martial artist die de laatste jaren naam maakte als dé nieuwe actiester in China. Daarnaast is hij door de films die hij regisseerde en in meespeelde de meest winstgevende acteur in China.

Megaster... in het Verre Oosten
Zo was de film Wolf Warrior 2, die hij schreef, regisseerde en waarin hij de hoofdrol speelde, goed voor de grootste openingsdag ooit. Ook was hij te zien in The Wandering Earth, een film die alleen al in China 690 miljoen dollar opbracht.

Het zal natuurlijk niet zo zijn dat de naam Wu Jing in de Westerse wereld mensen naar de bios zal trekken, maar voor de opbrengst in China zal het zeker niet nadelig zijn!

Overigens is ook bekend geworden dat Li Bingbing, een andere Chinese ster die in de eerste film was te zien, niet terugkeert voor Meg 2: The Trench.

Variety is also reporting that Li Bingbing, another popular performer from China who starred in the first film, is not returning for the sequel.

NieuwsFilm

meest populair