Drie nieuwe acteurs naast Jason Statham in 'Meg 2: The Trench'

Drie nieuwe acteurs naast Jason Statham in 'Meg 2: The Trench'

Opnieuw gaat een reuzenhaai te maken krijgen met roundhouse kicks van Statham.

Sienna Guillory (Resident Evil: Retribution), Skyler Samuels (The Gifted) en Sergio Peris-Mencheta (Snowfall) hebben allen getekend voor het vervolg op de reuzenhaai-thriller The Meg van Warner Bros. Pictures.

Vechtersbaas Jason Statham, Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai en Page Kennedy keren allen terug voor de rollen van respectievelijk Jonas Taylor, James Mackreides, Meiying en DJ.

Guillory speelt het hoofd van een soort wetenschappelijke divisie, Samuels een avontuurlijk lid van Stathams groter geworden duikboot-crew, en Peris-Mencheta een keiharde huurling.

Jon en Erich Hoeber schreven het script van de nieuwe film, die wordt geproduceerd door Gravity Pictures en Di Bonaventure Pictures. De eerste film was overigens goed voor een wereldwijde opbrengst van ruim 530 miljoen dollar.

De regie van de film, die de (voorlopige?) titel Meg 2: The Trench draagt, is in handen van Ben Wheatley, die we kennen van o.a. High-Rise. De opnames vinden momenteel plaats in het Verenigd Koninkrijk en de film moet in 2023 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair