Andrew Garfield doet mee aan dit wereldberoemde programma als hij de Oscar wint

Andrew Garfield doet mee aan dit wereldberoemde programma als hij de Oscar wint

De acteur wil graag dansen en als hij het felbegeerde gouden beeldje mee naar huis mag nemen, gaat hij dat ook doen!

Andrew Garfield wist hoge ogen te gooien in zijn rol als musicalcomponist Jonathan Larson in Tick, Tick... Boom! van regisseur Lin-Manuel Miranda. Zijn prestatie werd erg sterk onthaald en hij is dan ook genomineerd voor een Oscar. De acteur laat nu weten dat als hij wint hij dan iets heel speciaals zal doen!

Garfield heeft namelijk beloofd dat hij aan het Britse dansprogramma Strictly Come Dancing (de inspiratiebron voor Dancing with the Stars) zal deelnemen als hij wint. De acteur liet zich erover uit tijdens de bekende The Graham Norton Show.

Dansen
Zo zegt de populaire acteur: "Het is best moeilijk om dit toe te geven, maar ik zou graag aan Strictly Come Dancing meedoen. Dat staat al een lange tijd op mijn bucketlist. Maar ik heb mezelf een belofte gemaakt. Als ik de Oscar win, doe ik mee!"

Garfield neemt het niet tegen de minste kandidaten op. Als hij de Oscar mee naar huis wil nemen, zal hij Javier Bardem (Being the Ricardos), Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog), Will Smith (King Richard) én Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth moeten weten te verslaan!

Deal
Hoe dan ook, het publiek van de talkshow reageerde alvast enthousiast en danser Johannes Radebe, die meewerkt aan Strictly Come Dancing en ook te gast was, stelde meteen voor om Garfield's partner te zijn. Dus wie weet zien we de acteur over wel niet al te lang op de dansvloer!

NieuwsFilm

meest populair