Prime Video voegt in maart deze films nieuw toe, waaronder een met Ana de Armas

Prime Video voegt in maart deze films nieuw toe, waaronder een met Ana de Armas

Dit wordt niet de drukste maand.

Elke maand kondigt Prime Video alvast aan welke films we nieuw mogen verwachten in het aanbod. Maart brengt in elk geval drie films naar de streamingdienst, we zetten ze voor je op een rij.

RICO: Dream Big
Releasedatum: 4 maart 2022
Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft dan is de druk hoog om op dat level te blijven. Dit vraagt om focus. Rico wil, als topsporter op het hoogste niveau, bewijzen dat kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Met zijn torenhoge ambities op het gebied ondernemerschap, een perfecte vader zijn en doorbreken als acteur lijkt hij op een kruispunt in zijn leven te staan. Of kan dit ook allemaal samengaan? Lukt het Rico om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en daarnaast een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen?



Master (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mariama Diallo | Cast: Regina Hall, Zoe Renee, Julia Nightingale, Talia Ryder | Releasedatum: 18 maart
Professor Gail Bishop (Regina Hall) is onlangs gepromoveerd tot "Master" van een residentie, de eerste keer aan het beroemde Ancaster College dat een zwarte vrouw deze functie bekleedt. Vastbesloten om een eeuwenoude traditie nieuw leven in te blazen, raakt Gail al snel verwikkeld in de beproevingen en problemen van Jasmine Moore (Zoe Renee), een energieke en optimistische zwarte eerstejaarsstudente.

Deep Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Lyne | Cast: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, Rachel Blanchard | Releasedatum: 18 maart
Ben Affleck en Ana de Armas spelen de hoofdrollen als Vic en Melinda Van Allen, een welgesteld echtpaar uit New Orleans wiens huwelijk afbrokkelt onder het gewicht van wrok, jaloezie en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda's minnaars beginnen te verdwijnen. Met zinderende en complexe prestaties van Ben Affleck en Ana de Armas en geregisseerd door een van de meest gevierde filmmakers van het genre, markeert Deep Water de terugkeer van de A-list erotische thriller, die je aandacht vanaf het begin vasthoudt en weigert los te laten terwijl je ontdekt hoe ver een persoon zal gaan.



NieuwsFilm

meest populair