Prime Video wordt het thuis van fantasy en maakt weer een nieuwe fantasyfilm

Prime Video wordt het thuis van fantasy en maakt weer een nieuwe fantasyfilm

Het genre breidt nog wat uit.

Phoebe Dynevor staat er dankzij de serie Bridgerton internationaal om bekend dat ze het voorzien heeft op aristocraten. Maar de Britse actrice staat op het punt om van Netflix over te stappen naar Prime Video voor een opvallende fantasyfilm.

Dynevor gaat namelijk voor Prime Video jagen op monsters. De actrice heeft getekend voor de hoofdrol in de fantasythriller The Outlaws Scarlett & Browne en zal de film ook produceren.

The Outlaws Scarlett & Browne
De film The Outlaws Scarlett & Browne wordt geregisseerd door James Bobin, die het daarmee druk krijgt, want hij tekende recent ook al voor de televisieserie die Disney rond de Percy Jackson-boeken maakt.

The Outlaws Scarlett & Browne is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Jonathan Stroud.

Het verhaal speelt zich af in een gefragmenteerd Engeland in de toekomst, waarin geweergevechten en monsters samenkomen. De formidabele outlaw Scarlett McCain vecht er elke dag om te overleven.

Als ze op een dag op een eenzame weg een kapotte koets ziet, treft ze daar slechts één overlevende, de jonge Albert Browne. Al snel blijken nieuwe en gevaarlijke vijanden het tweetal op de hielen te zitten en breekt er een meedogenloze jacht uit door Engeland. Scarlett moet niet alleen proberen geheimen uit het verleden van Albert te achterhalen, maar ook in het reine komen met haar eigen verleden.

NieuwsFilm

meest populair