'Moon Knight' doet nog het meest aan 'Iron Man' denken

'Moon Knight' doet nog het meest aan 'Iron Man' denken

Dat zegt hoofdrolspeler Oscar Isaac.

Acteur Oscar Isaac vertelt tijdens een uitgebreid interview met Empire Magazine over wat hem zo aantrok aan de rol van Marc Spector in Marvel Studios-serie Moon Knight. Hij denkt dat de miniserie de eerste echte karakterstudie van het MCU is sinds Iron Man uit 2008.

Tijdens zijn interview met Empire Online gaf Isaac toe dat hij na zijn vorige ervaring met een Marvel Comics-verfilming, en de ervaringen uit de Star Wars-vervolgtrilogie, overwogen heeft te stoppen met grote franchises. Maar toen kwam Moon Knight langs.

Moon Knight
"Vaak voelt het bij grote films een beetje alsof je bouwt aan een vliegtuig dat op de startbaan staat. Het gevoel dat ik weer 'handgemaakte' films kon maken, karakterstudies, daar verlangde ik echt enorm naar," begon Isaac.

"Moon Knight voelde zo. En het is de eerste echte karakterstudie van Marvel sinds Iron Man. Dus ik dacht: 'misschien kan ik dit wel kapen. Misschien is dit de kans om iets echt gestoords te maken op een groot podium'."

De acteur houdt ervan "dat dit een verkenning is van een geest die zichzelf niet kent. Een menselijk wezen dat zijn eigen brein niet kent. Ik vond dat heel bijzonder, wat de geest kan wat overleven betreft. Maar de hoeveelheid werk was ongelofelijk: de technische uitdaging van al die verschillende karakters belichamen, fysiek, de manier waarop ik mijn lichaam manifesteer: dat kost veel energie."

NieuwsFilm

meest populair