Jamie Lee Curtis op nieuwe setfoto 'Halloween Ends'

Jamie Lee Curtis op nieuwe setfoto 'Halloween Ends'

Gaat Michael Myers nu eindelijk eens écht dood in Halloween Ends?

Een paar weken zagen we al een foto van Jamie Lee Curtis, Andi Matichak en Kyle Richards samen op de set van Halloween Ends, waarvan de opnames momenteel plaatsvinden in de Amerikaanse staat Georgia. Curtis heeft nu nóg een foto gedeeld samen met Matichak en Richards. Ditmaal dragen ze echter niet hun filmgarderobe, maar matchende shirts met daarop de tekst 'final girl'.

Matichak deelde daarnaast eenzelfde foto van haar en Curtis in de genoemde shirts, en onthulde dat deze shirts hen werden toegezonden door Halloween 2018- en Halloween Kills-collega Judy Greer. Hiermee werd tevens onthuld (tegen de wil van de fans in) dat Greer niet in Halloween Ends zit.

Een nieuw hoofdstuk
David Gordon Green, die ook de vorige twee delen maakte, keert terug voor Halloween Ends. Het script van de film schreef hij samen met Danny McBride, Paul Brad Logan en Chris Bernier. Green heeft al laten weten dat de gebeurtenissen van Ends zich vier jaar na het einde van Kills afspelen. Hij zei daarover het volgende:

"Er zitten niet veel spelletjes in deze film; er is geen plaats voor humor of retro leukigheden. Dit is een film met een heel andere toon. En dat maakt het spannend, want we hebben dan drie hoofdstukken die verschillend zijn van elkaar."

Halloween Ends moet op 14 oktober wereldwijd de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair