Dit wordt de rol van Hayden Christensen in de nieuwe 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'-serie

Dit wordt de rol van Hayden Christensen in de nieuwe 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'-serie

Die lijkt kleiner dan je misschien zou hopen.

Let op: dit artikel bevat mogelijk SPOILERS voor Obi-Wan Kenobi.

Het lijkt erop dat Hayden Christensen niet zo'n enorm grote rol in de serie Obi-Wan Kenobi krijgt als je zou denken.

De site Making Star Wars meldt dat de acteur slechts twee weken op de filmset te vinden was. Daarmee krijgt hij dus helemaal niet zo'n grote rol. Tegelijk zou eenzelfde techniek zijn toegepast als men bij The Mandalorian gedaan heeft, waarbij Pedro Pascal ook lang niet altijd in het harnas van Din Djarin zit en daardoor andere klussen aan kan nemen.

Obi-Wan Kenobi-rol
Making Star Wars meldt dat Christensen zijn materiaal als Darth Vader opnam voor de scènes waarbij Vader in zijn bacta tank zit, en scènes waarbij het personage geen helm draagt. Christensen schijnt verder te zien te zijn in nachtmerries van Obi-Wan Kenobi die droomt van de momenten waarop zijn leerling valt voor de Dark Side.

Het bericht meldt verder dat twee andere acteurs buiten Christensen het kostuum aan deden van 's werelds meest beruchte popcultuur-schurk. Dmitrious Bistrevsky zou de meeste scènes opgenomen hebben, waarbij hij staat en er een beetje dreigend uit moet zien. Tom O'Connell zou hem gespeeld hebben in vechtscènes.

Wanneer de Obi-Wan Kenobi-serie precies te zien is weten we nog niet, al zullen we dat vermoedelijk komende zondag weten als de eerste trailer volgens de geruchten te zien is.

NieuwsFilm

meest populair