Check hier de vetste shots uit 'The Book of Boba Fett'!

Check hier de vetste shots uit 'The Book of Boba Fett'!

Dit stelt niet teleur.

De serie The Book of Boba Fett is voorbij. De seizoensfinale bevat een paar opvallende en behoorlijk opwindende momenten waar fans erg blij van zullen worden. In dit artikel zetten we twee wel heel opvallende momenten voor je op een rij.

Let dus op: dit artikel bevat SPOILERS. Na onderstaande trailer zie je de foto's van The Book of Boba Fett.



Aan het einde van The Book of Boba Fett neemt Boba het samen met zijn bondgenoten op tegen een hele rits vijanden, gestuurd door de burgemeester van de stad en de samenwerkende misdaadfamilies.

Gaandeweg neemt de druk op Fett en zijn bondgenoten fors toe, vooral als er twee grote vechtrobots op het slagveld verschijnen. Dan is het in The Book of Boba Fett bijna verloren.

Ware het niet dat Boba Fett eerder in de serie een Rancor cadeau kreeg van de neven van Jabba the Hutt. En die Rancor gebruikt hij heel slim in 't gevecht tegen de grote robot. Hieronder zie je een gave foto van Boba Fett op de Rancor.

Opvallend in The Book of Boba Fett is daarna dat de Rancor los slaat en een toren beklimt. Daar bedreigt hij ook de bondgenoten van Boba Fett. Maar gelukkig is er Grogu, de kleine baby Yoda, om te helpen!


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair