Eindelijk: opnames 'Meg 2: The Trench' zijn gestart

Eindelijk: opnames 'Meg 2: The Trench' zijn gestart

De haaienfilm was even geleden een groot succes.

Ondanks een wisselend ontvangst bleek de haaienfilm The Meg een groot succes aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het gevolg was dat deel twee snel werd aangekondigd. Toch duurde het tot gisteren om de opnames van start te laten gaan.

The Meg is een Amerikaans-Chinese productie en de film werd uiteindelijk gemaakt nadat Walt Disney Studios geen raad wist met de filmrechten van het boek Meg: A Novel of Deep Terror uit 1997 van Steve Alten.

Warner Bros. Pictures en heel wat Amerikaanse en Chinese productiebedrijven doken in het diepe en gaven de regie aan Jon Turteltaub (National Treasure, The Sorcerer's Apprentice). De hoofdrollen gingen naar namen als Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao en Cliff Curtis.

The Meg 2: camera's draaien
Al in oktober 2018 werd het tweede deel aangekondigd en nu zijn de opnames gestart in de Leavesden Studios van Warner Bros. in Londen. Dit keer is Ben Wheatley (High Rise) de regisseur.

Statham en Bingbing Li zijn waarschijnlijk weer terug als U.S. Navy-duiker Jonas en respectievelijk oceanograaf Suyin. Een datum heeft de film nog niet.

NieuwsFilm

meest populair