'The Batman' gaat volgens deze kijker controversieel zijn en eindeloos besproken worden

'The Batman' gaat volgens deze kijker controversieel zijn en eindeloos besproken worden

Robert Pattinson vertelt ook dat er vervolgen komen.

We hebben veel gehoord over The Batman als het eerste hoofdstuk van een nieuwe trilogie. Maar niets is bevestigd en een eventueel vervolg hangt uiteraard af van het kritische en commerciële succes van de eerste film.

Iets vertelt ons echter dat The Batman niet gaat worstelen aan de box office. Warner Bros. heeft er in elk geval vertrouwen in, aangezien er twee spin-offs voor op streamingdienst HBO Max besteld zijn. Eentje focust op het Gotham City Police Departement en de tweede volgt Oswald Cobblepot en zijn transformatie in The Penguin.

The Batman-vervolgen en discussie
Tijdens een interview met Games Radar vertelde Robert Pattinson dat hij het moeilijk vindt zich een vervolg voor te stellen. En dat niet alleen: we kregen via Erik Weber ook de eerste reactie op de film.

"Toen ik hem voor het eerst zag, zelfs vanaf het eerste shot, voelde het ongelofelijk anders qua toon dan de andere films. Het is zo vreemd en ergens ook verdrietig, tegelijk ook best emotioneel," aldus Pattinson.

"Het is een heel ongewoon Batman-verhaal en het voelt bijna moeilijker voor mij om me voor te stellen dat het uiteindelijk een reeks moet worden. Ik bedoel, er zit altijd een dingetje aan het eind met 'wat je hierna kan verwachten', maar daarbuiten voelt het vreemd persoonlijk. Mensen gaan denk ik schrikken van hoe anders het is."

Nou, volgens Erik Weberm die een sms kreeg van een bron die de film gezien heeft, wordt 'ie echt anders en zullen mensen het er eindeloos over hebben:



NieuwsFilm

meest populair