Tom Holland houdt zich niet meer bezig met zijn toekomst als Spider-Man

Tom Holland houdt zich niet meer bezig met zijn toekomst als Spider-Man

Gelukkig zijn Marvel en Sony in gesprek over een nieuwe deal.

Tom Holland heeft nog altijd geen idee of hij na Spider-Man: No Way Home nog een solofilm zal krijgen binnen het Marvel Cinematic Universe. Gelukkig zijn Marvel en Sony al wel in gesprek over een nieuwe deal.

"We hebben gesprekken gevoerd over de mogelijke toekomst van Spider-Man, maar op dit moment gaat het om niets meer dan gesprekken", vertelt Holland aan Entertainment Weekly. "We hebben nog geen idee hoe de toekomst eruit gaat zien".

De Britse acteur is er echter zeker van dat Marvel-baas Kevin Feige, producente Amy Pascal en Tom Rothman, het hoofd van Sony Pictures (de studio die de filmrechten over het personage bezit), achter de schermen "iets aan het uitwerken zijn". "Maar op dit moment weet ik niet wat dat is", vult Holland aan.

De vertolker van misschien wel de populairste Marvel-held van dit moment is naar eigen zeggen sowieso niet echt met de toekomst bezig. Hij leeft liever in het hier en nu en geeft aan momenteel vooral te willen genieten van het succes van No Way Home.

De kans dat Marvel en Sony geen nieuwe deal (volgens de huidige afspraken hoeft Holland nog maar in één Marvel-film te spelen) weten te sluiten, lijkt klein. Beide studio's zijn immers gebaat bij de samenwerking en verdienen er goud geld aan.

NieuwsFilm

meest populair