Bestaat er wel een slechte Batman-film? Robert Pattinson denkt er het zijne over

Bestaat er wel een slechte Batman-film? Robert Pattinson denkt er het zijne over

Robert Pattinson heeft er een duidelijk antwoord op.

Batman is de afgelopen jaren redelijk consistent geweest als het aankomt op de hoofdrol hebben in blockbusters. Slechts een paar films vielen echt tegen, maar voor de overgrote meerderheid werden de films goed ontvangen.

Denk maar aan de films van Tim Burton die nog altijd een speciale plek hebben in het hart van de fans, evenals de bijzonder goed ontvangen trilogie van Christopher Nolan. Hooguit het Joel Schumacher-tijdperk is echt slecht ontvangen in het live-action tijdperk van Batman. Zelfs de films met Zack Snyder deden het goed bij de fans.

Nooit een slechte film
Wat acteur Robert Pattinson betreft, is er nooit een slechte film verschenen met Batman in de hoofdrol. Dat vertelde hij tijdens een interview met Total Film.

"Van alle comic-book personages en dat soort film, heb ik ze allemaal gezien en dat geldt eigenlijk voor geen enkele andere franchise. Ik heb er altijd enorm naar uitgekeken als er weer een nieuwe uitkwam. Het was de combinatie van mij ertoe aangetrokken voelen en het gevoel dat er veel films gemaakt waren over Batman en er geen enkele slecht was," aldus de nieuwe Batman-acteur.

"Mensen bekritiseren een aantal van de films wel, maar ze zijn echt niet slecht. Ze bereiken allemaal volledig wat ze willen bereiken, zijn heel interessant binnen de context van hun tijd en hun plek. Ik weet het niet. Ik heb gewoon een vreemd gevoel hierbij, maar altijd van het personage gehouden."

Pattinson maakt dit jaar zijn debuut in The Batman.

NieuwsFilm

meest populair