Oogstrelende nieuwe foto's 'The Batman' tonen Batman en James Gordon

Oogstrelende nieuwe foto's 'The Batman' tonen Batman en James Gordon

Nog een dikke maand wachten tot het nieuwe avontuur van de vleermuisman!

Een aantal gave nieuwe foto's van The Batman hebben hun weg online gevonden. Total Film besteedt in hun nieuwste nummer een groot artikel aan de film, en daar staan ook de nodige foto's tussen. Die foto's kun je uiteraard hieronder bekijken.

Op de eerste foto zien we Robert Pattinson als Batman. Daarnaast is er een waarop we Bats zien naast Lt. James Gordon (Jeffrey Wright) en een waarop Batman tegenover een slachtoffer van een van de criminelen van de film lijkt te staan (waarschijnlijk Paul Dano's The Riddler).

Zodiac als inspiratie
Over The Riddler gesproken; tijdens een recent gesprek met MovieMaker liet Matt Reeves weten dat hij zijn versie van The Riddler heeft gebaseerd op de beruchte Zodiac Killer, een seriemoordenaar die in de jaren '70 actief was, maar wiens identiteit nooit volledig s vastgesteld. Reeves zei er het volgende over:

"Het idee achter de film is dat The Riddler een schurk in de trant van de Zodiac Killer is, en prominente figuren uit Gotham ombrengt. Het begint met de burgemeester, maar het wordt daarna alleen maar erger. Door deze figuren te vermoorden, legt The Riddler tegelijkertijd bloot dat deze mensen niet zijn wie men dacht. En al snel merk je dat er een verband is tussen al deze slachtoffers. Batman en Gordon hebben de taak om de aanwijzingen die The Riddler achterlaat met elkaar te verbinden."

The Batman draait vanaf 3 maart a.s. in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair