3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Godzilla vs. Kong (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Wingard | Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis (huur/koop)
Godzilla is op oorlogspad en niets lijkt hem te kunnen stoppen. De titaan is helemaal doorgedraaid en verwoest alles en iedereen. Er lijkt maar een optie te zijn om de wereld te redden: de reusachtige aap King Kong. De confrontatie tussen de twee monsters, die blijkt te worden beïnvloed door schimmige krachten, mondt uit in een ware oorlog.

Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a. | Te zien op: Netflix
De jeugd van Elton John was niet altijd even makkelijk. Hij besluit als jonge jongen naar een prestigieus conservatorium te gaan om zich te kunnen ontwikkelen als zanger. Daar ontmoet hij tekstschrijver Bernie Taupin, met wie hij een muzikale samenwerking aangaat. Uiteindelijk groeit hij uit tot een wereldberoemde superster.

I Am Legend (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Een virus heeft mensen in lichtschuwe, bloeddorstige monsters veranderd. Kolonel Robert Neville blijkt als een van de weinigen immuun te zijn. Samen met zijn hond dwaalt hij rond door het uitgestorven New York. Neville heeft zich als missie gesteld een geneesmiddel te vinden om de epidemie mee te kunnen bestrijden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair