De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Home Team (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charles en Daniel Kinnane | Cast: Kevin James, Taylor Lautner, Rob Schneider, e.a.
Twee jaar nadat hij met zijn ploeg de Super Bowl heeft gewonnen, wordt hoofdtrainer Sean Payton geschorst door de sportbond vanwege zijn betrokkenheid bij een groot schandaal binnen de Amerikaanse footballwereld. Hij keert terug naar zijn oude woonplaats en probeert daar de band met zijn twaalfjarige zoon te herstellen door diens team te gaan trainen. Dat blijkt een grotere uitdaging dan gedacht.

Wrong Turn (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a.
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken op een bekend wandelpad in de Appalachen. Wanneer ze op een gegeven moment per ongeluk een verkeerde afslag nemen, belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren leeft in de bergen en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.

The Mauritanian (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a.
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair