3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Malcolm & Marie (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Levinson | Cast: John David Washington en Zendaya
Wanneer Malcolm en zijn vriendin Marie thuiskomen in hun strandhuis in Malibu na de première en bijbehorende afterparty van Malcolms nieuwste film, barst al snel de bom. De aanleiding is dat de filmregisseur zijn vriendin vergeten te bedanken is zijn speech, maar al snel wordt duidelijk dat er veel meer loos is in hun relatie. Er ontstaat een enorme ruzie die gedurende de nacht tot ontploffing komt.

Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is zo vervuild dat er bijna geen voedsel meer groeit. De mensheid dreigt dan ook uit te sterven. Voormalig NASA-testpiloot Joseph Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar, wordt door een groep onderzoekers gevraagd om mee te gaan op een geheime ruimtemissie. Samen met een team van experts gaat hij op zoek naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a.
De planeet Krypton is stervende. Wetenschapper Jor-El weet zijn pasgeboren zoon te redden door hem met een ruimteschip naar de aarde te sturen. Daar wordt hij gevonden door Jonathan en Martha Kent, die hem de naam Clark geven. Jaren later worstelt Clark met het verborgen houden van zijn krachten. Hij moet deze inzetten wanneer een slechte generaal van zijn thuisplaneet de aarde dreigt te vernietigen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair