Prime Video maakte er een lekker weekje van met nieuwe films

Prime Video maakte er een lekker weekje van met nieuwe films

Het was redelijk druk!

Deze week was het eindelijk weer lekker druk op Prime Video. We zetten alle nieuwe toevoegingen die men aan het aanbod gedaan heeft voor je op een rij.

The Library Suicides (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Euros Lyn | Cast: Dyfan Dwyfor, Carwyn Glyn, Sharon Morgan, Catrin Stewart
Het verhaal volgt Ana en Nan, twee tweelingzussen die onderzoek doen naar de zelfmoord van - of mogelijke moord op - hun moeder. Laatstgenoemde was de bibliothecaresse van de National Library of Wales.

The Bachelors (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kurt Voelker | Cast: Odeya Rush, J.K. Simmons, Jean Louisa Kelly, Harold Perrineau
Na de vroege dood van zijn vrouw, verhuist een rouwend vader met zijn tienerzoon naar de andere kant van het land. Daar veranderen hun levens als ze twee unieke vrouwen ontmoeten.

Rum 213 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emelie Lindblom | Cast: Anki Lidén, Lisette Pagler, Arman Fanni, Ella Fogelström
Als de twaalfjarige Elvira naar zomerkamp gaat, gebeuren er vreemde dingen in haar kamer. Dingen die niet verklaard kunnen worden... Tenzij je in geesten gelooft.

Marjorie Prime (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Almereyda | Cast: Stephanie Andujar, Hana Colley, Geena Davis, Hannah Gross
Als Marjorie Prime begint, zien we de 86-jarige Marjorie een gesprek voeren met een jonge versie van haar man, Walter. Hij is al jaren geleden overleden, maar van hem is een hologram gemaakt dat herinneringen met Marjorie ophaalt.

Enemy Lines (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anders Banke | Cast: Ed Westwick, John Hannah, Tom Wisdom, Corey Johnson
November 1943. Een Brits commandoteam werkt samen met een Amerikaanse officier tijdens een geheime missie in Polen. Ze trekken door de Poolse wildernis met de bedoeling de gezochte Poolse wetenschapper Fabian te ontvoeren. Van Fabian is bekend dat hij informatie heeft over geheime innovaties die van vitaal belang zouden zijn voor de geallieerden.

Beyond the Law (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cullen Bressack | Cast: Johnny Messner, Steven Seagal, DMX, Bill Cobbs
Wanneer zakenman/maffiabaas Frank Wilson (Johnny Messner) hoort van de moord op zijn vervreemde zoon, wordt detective Ray Munce (DMX) op de zaak gezet. Als het onderzoek niet vordert en het gevaar groeit, schakelt Munce de hulp in van de harde ex-smeris Augustino 'Finn' Adair (Seagal). Gewapend, extreem gevaarlijk en met niets te verliezen, gaat het trio op een wraakmissie door een meedogenloze, corrupte stad.

The Hunt (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Zobel | Cast: Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Wayne Duvall
Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt.

NieuwsFilm

meest populair