Eerste recensies haaienthriller 'The Requin' met Alicia Silverstone

Eerste recensies haaienthriller 'The Requin' met Alicia Silverstone

Is het dan toch wel wat?

Eerder deze week plaatsen we een trailer voor de haaienfilm The Requin. In de thriller heeft actrice Alicia Silverstone een belangrijke rol. De eerste beelden waren op het oog wat mager, maar de FilmTotaal-lezers willen de film wel een kans geven. En terecht.

Nu druppelen de eerste recensies en reacties online. Een goed moment om te kijken of de film van regisseur Le-Van Kiet misschien wel beter is dan de trailer doet vermoeden.

Een Rotten Tomatoes-score is nog niet bekend, maar we zien al wel wat recensies vermeld staan en de publieksscore duikt snel naar beneden.

Ontvangst haaienfilm The Requin
Er zijn op het moment van schrijven drie recensies opgenomen. "Meer een overlevingsdrama op zee dan een thriller tussen mensen en haaien, maar toch bevredigend," schrijft de recensent van Variety.

"The Requin is misschien niet de beste showcase voor Kiets talent na Furie, zijn spannende Vietnamese vechtsportdrama uit 2019, maar het is nog altijd intrigerend, wat andere flagrante tekortkomingen goedmaakt," meent de schrijvende filmliefhebber van RogerEbert.com.

De Audience Score is op dit moment gebaseerd op minder dan vijftig meningen van het publiek. Toch lijkt de huidige 33 procent weinig goeds te voorspellen.

Uiteraard heeft iedereen zijn eigen mening en smaken verschillen, dus wie weet valt de film met ook een rol voor James Tupper wel bij jou in de smaak. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Check de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair