Bizar: Alicia Silverstone duikt op in nogal bedenkelijk ogende haaienfilm

Bizar: Alicia Silverstone duikt op in nogal bedenkelijk ogende haaienfilm

Ook deze actrice lijkt een beetje de weg kwijt.

Actrice Alicia Silverstone was een aantal jaar een grote naam in Hollywood. Ze speelde zelfs Batgirl in Batman & Robin en ze schitterde in de komedie Clueless. Maar dat was een flinke tijd geleden. Nu duikt ze op in een bedenkelijk ogende haaienfilm.

In die film The Requin van Lionsgate Movies zien we de actrice naast acteur James Tupper die je misschien ook zag in de serie Big Little Lies. De regie lag in handen van Le-Van Kiet.

Trailer voor The Requin
The Requin ziet eruit als een niet meer dan een matige haaienthriller. Op basis van de visuele effecten zien we al dat Silverstone het vooral voor de centjes heeft gedaan. Nog deze maand verschijnt de film op Video on demand, in de States. In bioscooprelease blijkt te hoog gegrepen.


De synopsis: Er heerst terreur in het paradijs wanneer Jaelyn (Silverstone) en Kyle (Tupper) aankomen in een afgelegen villa aan zee in Vietnam voor een romantisch uitje. Een hevige storm daalt neer, die de villa reduceert tot niet meer dan een vlot en het jonge stel meesleurt naar zee.

Plots duikt een ander gevaar op: een school grote witte haaien. Terwijl haar gewonde echtgenoot hulpeloos toekijkt, moet Jaelyn het alleen opnemen tegen de dodelijke roofdieren in deze spannende thriller die een niet aflatende golf van angst oproept.

NieuwsFilm

meest populair