Sony komt sneller met een nieuwe Spider-Verse-film dan je denkt

Sony komt sneller met een nieuwe Spider-Verse-film dan je denkt

Madame Web is druk in de maak!

Het lijkt erop dat we Madame Web van Sony sneller te zien krijgen dan je zou denken. De studio schijnt van plan te zijn om de camera's dit jaar nog te laten draaien, waarmee de boel dus sneller gaat dan je zou denken.

Dat meldt insider Charles Murphy, die beweert dat Sony inmiddels een locatie gevonden heeft om de film op te nemen. Ook zou er een productieschema zijn, al is dat nog niet helemaal zeker.

Madame Web
In een bericht op Twitter schrijft Murphy: "Het lijkt erop dat Sony van plan is dit jaar nog te beginnen met Madame Web. Ze hebben een locatie, maar nog geen data."

De film Madame Web is al enige jaren in ontwikkeling. Actrice Sandra Bullock schijnt beoogd te zijn voor de rol, maar ontkende dat gerucht recent toen ze verscheen tijdens de Jimmy Kimmel Show.

Madame Web maakt onderdeel uit van de veel bredere plannen van filmstudio Sony Pictures met Marvel-gerelateerde projecten. Het zou goed kunnen dat Madame Web uiteindelijk deel wordt van een grote crossover met het multiversum van Marvel Studios.

Maar zeker is het allemaal niet. Hieronder het bericht van Charles Murphy over de opnames van Madame Web.



NieuwsFilm

meest populair