Zeer uitgebreide heropnames voor 'Ms. Marvel'

Zeer uitgebreide heropnames voor 'Ms. Marvel'

Ms. Marvel zou niet goed genoeg zijn tot nu toe.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios-serie Ms. Marvel uitgebreide heropnames moet ondergaan en dat deze komende maand plaatsvinden.

Ms. Marvel News meldt op Twitter dat de heropnames fors zullen zijn. Wat dat betekent is niet duidelijk, maar wel is het dan zo dat er een en ander gefinetuned zal moeten worden. Waar de boel beter moet is niet te zeggen op basis van de geruchten die rond gaan, maar het zou mogelijk iets te maken kunnen hebben met de superkrachten van Ms. Marvel.

Heropnames Ms. Marvel
In de comics heeft Kamala Khan haar krachten gekregen van de Terrigen Mist. Ze is dan ook een Inhuman die krachten heeft gekregen zoals heel wat andere mensen dat krijgen. Ze kan zichzelf vergroten, ledematen verlengen en meer van dat soort gekke dingen doen.

Het creatieve team schijnt ervoor gekozen te hebben om Kamala op licht gebaseerde krachten te geven, wat dan weer anders is dan wat ze in de comics allemaal kan. Tegelijk rijst wel de vraag of dit echt de focus is voor de heropnames.

Immers zit Kamala Khan ook in de film The Marvels en is die al opgenomen. Daarmee lijkt de kans klein dat heropnames daarop gericht zullen zijn. Tegelijk is dat wel een van de geruchten die rondgaat.

Wat het ook wordt, dat zal uiteindelijk afwachten zijn.



NieuwsFilm

meest populair