Lily James is seksbom Pamela Anderson in trailer 'Pam & Tommy'

Lily James is seksbom Pamela Anderson in trailer 'Pam & Tommy'

Pam & Tommy komt naar Disney+.

Disney+ komt volgende maand met een interessante miniserie, waarin actrice Lily James samen met Marvel-held Sebastian Stan de hoofdrol speelt: Pam & Tommy.

Vandaag is de eerste trailer vrijgegeven, waarin je James in de rol van Pamela Anderson en Stan als Tommy Lee kunt zien. De miniserie is vanaf 2 februari te zien op Disney+ en wordt in de markt gezet als een Star Original.

Pam & Tommy-trailer
Pam & Tommy lijkt een interessante show te worden. Hij speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee.

Nadat een ontevreden aannemer de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS-nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen. Een liefdesverhaal, misdaadverslag en waarschuwende boodschap in één.

De achtdelige Original-serie onderzoekt de overlap van privacy, technologie en bekendheid, waarmee de oorsprong van ons huidige Reality TV-tijdperk wordt teruggeleid naar een gestolen tape die door miljoenen mensen is gezien, maar slechts bedoeld was voor een publiek van de twee geliefden.



NieuwsFilm

meest populair