'Doctor Strange 2' onthult mooi detail rond Wong

'Doctor Strange 2' onthult mooi detail rond Wong

Let op: Bevat SPOILERS!

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home.

Nieuwe merchandise voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness laat zien dat Wong nog altijd de titel van Sorcerer Supreme vasthoudt in de vervolgfilm.

Wong debuteerde in 2016 in de franchise van Marvel Studios en speelde toen de bibliothecaris van Kamar-Taj, Wong. De rol van Benedict Wong werd al snel flink uitgebreid, omdat hij een fanfavoriet personage bleek te spelen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-rol
Het personage is in meerdere Marvel Studios-films te zien geweest sinds zijn debuut in Doctor Strange, waaronder Spider-Man: No Way Home en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

In No Way Home wordt onthuld dat Wong nu de titel van Sorcerer Supreme draagt. Veel fans hadden wel verwacht dat Strange de vervanging zou zijn van de Ancient One na haar dood, maar Strange legt zelf uit dat na zijn vijf jaar afwezigheid door de Snap, Wong het baantje "om technische redenen" kreeg.

Een t-shirt voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult dat Wong nog altijd de Sorcerer Supreme zal blijven. Het t-shirt laat Doctor Strange en Wong in vechtposes zien en daar lees je onder Wong dat hij de Sorcerer Supreme is. Kortom: hij blijft uiterst belangrijk.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness moet in mei 2022 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair