Waarom dit belangrijke personage nauwelijks in 'Spider-Man: No Way Home' te zien was

Waarom dit belangrijke personage nauwelijks in 'Spider-Man: No Way Home' te zien was

Angourie Rice vertelt over haar terugkeer als Betty Brant.

Hoewel Angourie Rice actief werd ingezet voor de promotiecampagne van Spider-Man: No Way Home, had haar personage Betty Brant maar een kleine rol in de film. Aan The Hollywood Reporter vertelt de actrice hoe dat komt. Lees dit artikel niet verder als je niets wilt weten over No Way Home.

Peter Parker (Tom Holland) heeft in Spider-Man: No Way Home weinig tijd voor schoolactiviteiten. Sommige klasgenoten van de held hebben daardoor een kleinere rol in de film dan in de eerdere twee delen.

Zo is Betty Brant, gespeeld door Angourie Rice, maar in één scène te zien. Volgens de Australische actrice zijn daar meerdere redenen voor.

"De pandemie heeft heel veel zaken geraakt en ontregeld in de wereld. Ook de productievoorbereidingen van Spider-Man en alle andere films die de afgelopen tijd werden gemaakt", begint ze.

Rice wilde graag terugkeren, maar ook haar werkzaamheden in de Verenigde Staten beperken. De actrice moest immers iedere keer twee weken in quarantaine als ze terug wilde keren naar haar thuisland Australië. "Het reizen was gewoon lastig, dat moge duidelijk zijn", zegt ze daarover.

Ook is het volgens Rice duidelijk dat het verhaal van No Way Home minder draait om het schoolleven van de titelheld. "De film focust zich op Peters verhaal dat zich afspeelt op een veel grotere schaal en een hoop existentiële vragen te tackelen heeft over wat het betekent om een superheld te zijn".

Wel is Rice blij dat ze werd gevraagd om een actief onderdeel te worden van de marketingcampagne voor dé blockbuster van het jaar. Haar personage werkt als stagiaire bij de Daily Bugle, de controversiële site van J. Jonah Jameson (J.K. Simons).

"Die filmpjes hebben we later opgenomen, gewoon in mijn thuisland Australië", vertelt ze daarover.

@thedailybugleofficial

Lightning and sand storms in NYC? ⚡️🌪️ Find out who's behind it all in our latest report!

♬ SpiderMan No Way Home in theaters December 17 - The Daily Bugle


NieuwsFilm

meest populair