Netflix komt met veel films en series in 2022

Netflix komt met veel films en series in 2022

Veel films en series op de streamingdienst aankomend jaar.

Het jaar zit er na vandaag ook voor Netflix op. Er waren op de streamingdienst meerdere grote blockbusters, enkele indrukwekkende kleinere films en flink wat series te zien. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Ook in 2022 heeft Netflix veel voor ons in petto.

De streamer zette twee onthullende video's online. Eentje waarin wordt gekeken naar de films en series die in januari verschijnen en de andere is een preview voor heel 2022. Check ze hieronder.

Nieuw in januari op Netflix Nederland
De films en series die op Netflix staan verschillen per land. Dit komt door afspraken over de rechten. Hieronder zie je de films en series die in januari op Netflix Nederland en Belgie verschijnen, met uitzondering van de serie Manifest (seizoen 1 & 2). Die serie verschijnt alleen in Nederland. Opvallendste film is Munich: The Edge of War.


Preview Netflix voor heel 2022
Uiteraard heeft heel Nederland nog veel meer voor ons in petto. Daarom gaf Netflix ook een preview op het hele jaar. Daarin zie je ook beelden van nieuwe films en vooral series, of seizoenen voor de series. Overduidelijk is dat Netflix nog lang niet alles laat zien. Zo verschijnen in 2022 onder meer de films Blonde, The Gray Man, Extraction 2 en Enola Holmes 2.



NieuwsFilm

meest populair