Kijktips: 3 geweldige films om vanavond te kijken

Kijktips: 3 geweldige films om vanavond te kijken

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

17 Again (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Burr Steers | Cast: Zac Effron, Leslie Mann, Matthew Perry, e.a. | Te zien op: Netflix
Mike was een populaire topatleet met een mooie toekomst voor zich. Hij koos echter niet voor een sportcarrière, omdat hij liever wilde samenwonen met zijn vriendin. Nu, twintig jaar later, is zijn huwelijk mislukt en heeft hij een saaie baan. Mike is een midlifecrisis nabij. Hij zou graag zijn jeugd overdoen, en die wens komt uit als hij op een dag wakker wordt en weer zeventien blijkt te zijn.

The King of Staten Island (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bel Powley, e.a. | Te zien op: Prime Video
Scott heeft maar weinig in het leven bereikt. Zijn dagen brengt hij door met chillen en blowen. Dat doet hij vooral om zijn trauma's te onderdrukken. Zo worstelt hij nog altijd enorm met de dood van zijn vader, die stierf tijdens zijn dienst als brandweerman. Wanneer zijn moeder een nieuwe relatie krijgt, wordt Scott gedwongen om zijn trauma's onder ogen te zien.

Carol (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Haynes | Cast: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler, e.a. | Te zien op: Videoland
New York, begin jaren vijftig. Carol zit vast in een liefdeloos huwelijk. Ze begint een affaire met de jonge fotografe Therese. Door deze verboden relatie dreigt Carol niet alleen haar man, maar ook haar dochter te verliezen. De gevoelens die zij voelt voor Therese laten zich alleen niet beteugelen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair