3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a.
De gevallen Hollywoodster Riggan Thomson hoopt met een nieuw theaterproject op Broadway een ultieme comeback te maken. Hij kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego Birdman.

Footloose (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Herbert Ross | Cast: Kevin Bacon, John Lithgow, Lori Singer, e.a.
Stadsjongen Ren McCormick komt terecht in een bekrompen stadje genaamd Bomont. Hij danst graag, maar komt er al snel achter dat die vorm van plezier verbannen is in zijn nieuwe woonplaats door dominee Moore. McCormick komt in opstand en wordt daarbij aangemoedigd door de dochter van Moore.

Babyteeth (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shannon Murphy | Cast: Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn, Toby Wallace, e.a.
Milla is zestien en ernstig ziek. Wanneer ze onverwachts de rebelse Moses ontmoet, ontstaat er meteen een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders Henry en Anna zijn in shock door de komst van haar nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair