Dit is de bloedigste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe

Dit is de bloedigste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe

Hawkeye eist wel veel slachtoffers zeg.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Nu de complete serie te zien is op streamingdienst Disney+, kunnen we bevestigen dat de serie Hawkeye de bloederigste Marvel Cinematic Universe-release ooit is.

In de hele serie zien we hoe Clint Barton, Kate Bishop en een aantal anderen mensen neerschieten en neersteken. Het past natuurlijk wel bij de invalshoek van de serie, aangezien Clint en Kate met pijl en boog te werk gaan en de boel een reflectie is op het duistere verleden van Clint als de burgerwacht Ronin.

Heel wat slachtoffers
Het eerste slachtoffer is Armand Duquesne in de eerste aflevering, die vermoord blijkt te zijn door Kate's moeder Eleanor. In aflevering 3, nadat Clint en Kate gevangen genomen worden door de Tracksuit Mafia, gaan de pijlen pas echt vliegen en zie je hoe de twee boogschutters een hele rits slechteriken doodt.

Bovendien zie je in een flashback een boel mensen van de Tracksuit Mafia sneuvelen. De meeste moorden vallen uiteindelijk in aflevering 6, als Wilson Fisk al z'n mensen op hen af stuurt.

Clint en Kate schakelen er meerdere uit in Rockefeller Center. Meerdere lichamen liggen om hen heen. Uiteindelijk vallen er zo tegen de 50 tot 55 slachtoffers in de serie. En dan tellen we de gewonden natuurlijk niet mee, waarvan er ook nog een boel vallen.

NieuwsFilm

meest populair