'Hawkeye' zette stiekem een MCU-crossover op en dat is niemand opgevallen

'Hawkeye' zette stiekem een MCU-crossover op en dat is niemand opgevallen

Ant-Man en Hawkeye?

De serie Hawkeye is voorbij en online verscheen een interessant artikel naar een mogelijke samenwerking tussen twee Avengers die niet direct in ons op was gekomen bij het kijken van de televisieserie.

Hawkeye zit namelijk vol bewijs dat Clint Barton en Scott Lang bevriend zijn of in elk geval regelmatig samenwerkten, ondanks dat dit niet expliciet wordt gemaakt in de film.

Het bewijsmateriaal
Het eerste bewijs van een groeiende vriendschap werd geleverd in aflevering 3 van Hawkeye. Daarin onthulde Barton dat hij toegang had tot ten minste één pijl met Pym-particles erop. We weten dat Hank Pym die niet zomaar uit handen geeft; de wetenschapper houdt zelfs de formule om ze te maken geheim.

vervolgens zie je in de finale dat Clint Barton nog meer Pym-particles bij de hand heeft. Dat is nog een duidelijke hint op een samenwerking tussen de Ant-Man personages en Barton.

Eerder vertelde Hawkeye-regisseur Rhys Thomas hierover: "Ik wil niet al te veel verklappen, omdat we bepaalde personages mogen introduceren. Maar er is wel een Ant-Man, Paul en Jeremy-dynamiek waar ik van geniet. Ik hield wel van hun dynamiek in de perstour toen ze druk met de Avengers-films waren. Dus Ant-man was een personage dat als een leuke toevoeging voelde."

Je kunt alle afleveringen van Hawkeye zien op streamingdienst Disney+.

NieuwsFilm

meest populair