Brengt 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' dit gave personage naar het MCU?

Brengt 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' dit gave personage naar het MCU?

The Watcher komt misschien wel naar het MCU.

Let op: Dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Marvel's kosmische observator The Watcher (a.k.a. Uatu) zou zomaar eens te zien kunnen zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die vraagt komt op in de gedachten van Marvel-fans nu de eerste trailer van de film te zien is.

Aan het einde van de eerste trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness zie je dat een Evil Strange te zien is in het verhaal en een belangrijke rol krijgt. Fans vragen zich daarom af of de film niet heel expliciet verbonden zal zijn aan animatieserie What If...?.

De Watcher
Een van de tofste afleveringen van What If...? is die rond Strange Supreme. In die aflevering bevond Stephen Strange zich met zijn geliefde Christine Palmer in de auto toen hij het ongeluk kreeg dat zijn gigantisch ego nogal broos maakte.

De rouw maakte dat de tovenaar de verkeerde kant op ging en probeerde het lot van Christine te veranderen. Daarom streed hij tegen talloze mythische wezens en demonische entiteiten en kon hij uiteindelijk als Strange Supreme het lot veranderen. Alleen verwoestte hij ook meteen zijn eigen universum toen hij vocht tegen zijn eigen variant - een gevecht dat Strange Supreme de enige overlever in zijn realiteit maakte.

Strange Supreme vond uiteindelijk vergiffenis toen hij met The Watcher werkte aan het Guardians of the Multiverse-team, dat de bedreiging van Infinity Ultron stopte.

Een gebroken universum in Doctor Strange in the Multiverse of Madness leidt tot speculatie van fans dat je Strange Supreme te zien krijgt als kwaadaardige variant. Mocht hij inderdaad te zien zijn, dan zou je ook The Watcher kunnen zien, aangezien de twee personages expliciet aan elkaar verbonden zijn in de animatieserie.

Zo bezien is het helemaal geen gek idee dat de Watcher zijn live-action debuut maakt in een gevecht tegen een kwaadaardige variant van Doctor Strange.

NieuwsFilm

meest populair