Drukke kerst met nieuwe films op Disney+: dit kan je nu allemaal streamen

Drukke kerst met nieuwe films op Disney+: dit kan je nu allemaal streamen

Disney+ heeft een leuk weekje achter de rug.

Disney+ maakt er een mooie eerste Kerstdag van als we zo kijken naar de nieuwe releases van deze week. We duiken er meteen in.

Little Miss Sunshine (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Dayton, Valerie Faris | Cast: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin
De familie Hoover bestaat uit vader Richard (Greg Kinnear), een doorgedraaide motivatiecoach, Moeder Sheryl (Toni Collete), haar homoseksuele en suïcidale broer Frank, een dochter, een zoon die weigert te praten, en opa vrijwel altijd onder invloed is van drank of drugs. Ze maken een roadtrip in een busje om de droom van hun zevenjarige dochter Olive te verwezenlijken. Dit levert de meest bizarre situaties op....

Life of Pi (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Suraj Sharma, Irfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur
Piscine Patelis een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo.

King Arthur (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Clive Owen, Ioan Gruffudd, Mads Mikkelsen, Joel Edgerton
Arthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan Groot-Brittannië te verlaten en naar de stabiliteit van Rome terug te keren. Maar voordat hij mag vertrekken, leidt een laatste opdracht hem en zijn ridders van de ronde tafel - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, en Gawain - hem verder van zijn doel af. Groot-Brittannië wil een koning, niet alleen een krijger die het land tegen de binnenvallende Saksen verdedigt. Onder begeleiding van zijn vroegere vijand Merlijn, de mooie en moedige Guinevere, zal Arthur de kracht moeten vinden om de het tij te doen keren en Groot-Brittanië weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.

Far from the Tree (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Natalie Nourigat
In Far From the Tree weet nieuwsgierigheid het te winnen van een jonge wasbeer. ZIjn gefrustreerde ouder probeer hem veilig te houden.



Encanto (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith | Cast: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo
In 'Encanto' van Walt Disney Animation Studios ontdekt Mirabel - het enige gewone lid van haar buitengewone familie - dat de magie rondom hun huis in gevaar is en dat zij misschien de laatste hoop is om haar familie te redden.

De dirigent (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maria Peters | Cast: Christanne de Bruijn, Benjamin Wainwright, Scott Turner Schofield, Seumas F. Sargent
1926. De 24-jarige Antonia Brico is een Nederlandse vrouw die als kind met haar ouders naar de Verenigde Staten is verhuisd. Ze wil dirigent worden, maar niemand neemt haar ambities serieus.

Avatar (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang
Jake Sully is een gehandicapte oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. Deze planeet wordt bewoond door de Na'vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan hun volk te beschermen tegen de mensen en Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen.

NieuwsFilm

meest populair