Deze Marvel-acteur moest zijn terugkeer jaren verzwijgen

Deze Marvel-acteur moest zijn terugkeer jaren verzwijgen

Let op: SPOILERS!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Nadat Daredevil door Netflix gecancelled werd, lanceerden Marvel-fans een campagne die Daredevil had moeten redden. Maar ze kregen geen vierde seizoen te zien. Gelukkig is het lange wachten uiteindelijk niet voor niets geweest.

Niet alleen keerde afgelopen week acteur Vincent D'Onofrio terug als Kingpin in de serie Hawkeye, ook was Charlie Cox weer te zien als Matt Murdock, in de Marvel-film Spider-Man: No Way Home. Deze week sprak actrice Jessica Henwick over haar nieuwe film en vertelde ze dat ze niet direct wil terugkeren als Colleen Wing uit Iron Fist.

Opvallende onthulling
Tijdens het interview onthulde Henwick een opvallend feit rond Charlie Cox.

"Als ik [Shang-Chi] had gedaan, dan zou ik definitief afscheid hebben genomen van Colleen. Het was niet de voornaamste reden, maar het kwam wel ter sprake. Ik hou namelijk van Colleen, ze veranderde mijn leven. Als ik de kans krijg om haar opnieuw te bezoeken, zou ik dat misschien wel doen, maar hoe groot is die kans? Charlie [Cox] wist jaren geleden al van die kans. Hij wist al dat het zover zou komen. Ik denk dat ik het ondertussen al had geweten als er plannen waren met Colleen."

Cox wist dus opmerkelijk lang al van zijn terugkeer. Sinds wanneer werd niet onthuld, maar misschien wel al vanaf het moment dat de Netflix-serie geannuleerd werd?

NieuwsFilm

meest populair