'Hawkeye' bevat deze scène na de aftiteling

'Hawkeye' bevat deze scène na de aftiteling

Nee, het is geen teaser.

Er is nog genoeg om te bespreken naar aanleiding van de finale van Hawkeye. Maar een van de belangrijkste vragen waar Marvel-fans altijd mee zitten, is of er een scène na de aftiteling zit. Daar vertellen we je in dit artikel over.

Als je had gehoopt dat Hawkeye een verrassing na de aftiteling zou hebben, dan komt die hoop in vervulling. Alleen vermoedelijk niet hoe je zou willen of verwachten. Nadat het verhaal afgerond is, leren we eindelijk of Clint Barton op tijd thuis is voor de feestdagen. Dat is het geval! Daarna zien we een geinige clip.

Na de aftiteling van Hawkeye
De scène na de aftiteling van Hawkeye is geen teaser voor een aankomend nieuw Marvel-project. In plaats daarvan zien we Rogers: The Musical en krijgen we het complete nummer I Can Do This All Day te horen.

Het liedje is al vrijgegeven en kan je onderaan dit bericht beluisteren. Op Disney+ zie je dus ook het complete musicalnummer, dat heerlijk grappig is.

Fans zullen vermoedelijk gehoopt hebben om een korte clip die bijvoorbeeld zou verwijzen naar het lot van de grote slechterik. Of een hint dat er een tweede seizoen komt, zoals bij Loki. Maar dat werd niet aangekondigd aan het einde van de aftiteling.

Gelukkig kennen we Marvel Studios en kunnen we ervan uit gaan dat men wel wat gepland heeft voor Clint en Kate!



NieuwsFilm

meest populair