Zoontje Chris Hemsworth's die op zijn vader schiet gaan viral

Zoontje Chris Hemsworth's die op zijn vader schiet gaan viral

Het filmpje werd binnen enkele dagen tientallen miljoenen keren bekeken!

Chris Hemsworth, de geliefde Marvel-superheld, deelt wel vaker knettergekke stunts en indrukwekkende fitness-sessies op zijn Instagram-pagina, maar zijn meest recente filmpje doet het wel bijzonder goed!

De Thor-acteur deelde namelijk een filmpje van zijn zoontje en zichzelf in zijn privé-gym, waarin zijn zoontje een flesje water dat op de kop staat van Hemsworth eraf schiet met een pijl en boog. Bekijk de korte video hieronder.



Ongevaarlijk
Ondanks het feit dat Hemsworth erbij schrijft dat er maar liefst 63 pogingen nodig waren om eindelijk het flesje te raken, was het natuurlijk ongevaarlijk aangezien het gaat om een rubberen pijl. Toch raadt de acteur zijn fans aan om dit niet thuis te proberen.

Hemsworth probeert altijd zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn familie, maar dat betekent niet dat hij stil zit. Zo zal hij in de komende jaren maar liefst te zien zijn in vijf grote projecten, waaronder o.a. de nieuwe Thor-film Love and Thunder, de Mad Max-prequel Furiosa en het vervolg op de populaire Netflix-film Extraction.

NieuwsFilm

meest populair