'Spider-Man: No Way Home' zet stiekem Miles Morales op in het MCU

'Spider-Man: No Way Home' zet stiekem Miles Morales op in het MCU

Miles Morales komt misschien wel naar het MCU.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Spider-Man: No Way Home is in de bioscoop te zien. Ook hier in Nederland kon je 'm even een paar dagen bekijken, al moeten we nu wachten tot de bioscopen weer open gaan.

De film is een van de interessantste films die tot nu toe in het MCU verschenen, misschien vooral ook omdat deze heel wat verschillende realiteiten samenbrengt. Interessant is dat de film ook de komst van niemand minder dan Miles Morales opzet. In dit artikel vertellen we je hoe.

Miles Morales
Velen hadden al gehoopt dat Spider-Man: No Way Home wellicht Miles Morales zou introduceren. Maar dat gebeurde uiteindelijk niet.

In de laatste akte van de film heeft Andrew Garfields Peter Parker een gesprek met Jamie Foxx's Max Dillon, a.k.a. Electro. Daarin ziet Dillon de held zonder masker en maakt hij daar een opmerking over. Hoe hij altijd op keek naar Spider-Man, als iemand die op kwam voor de mensen van Queens en hoe hij eigenlijk wel verbaasd was dat hij niet zwart was.

Het idee van een zwarte Spider-Man is niet gek, want Peter zegt vervolgens dat er in het multiversum wel een zwarte Spider-Man moet zijn. Niet gek, aangezien we twee varianten van Peter Parker hebben kunnen zien in de film.

Hoewel je Miles dus niet direct ziet, is dit de tweede verwijzing naar het personage in het MCU. Eerder merkte Aaron Davis iets op over zijn neefje en in de comics is Davis de oom van niemand minder dan Miles. Kortom: het zal een kwestie van tijd zijn tot 'ie te zien is!

NieuwsFilm

meest populair