Gerucht: Electro van Jamie Foxx krijgt een solofilm!

Gerucht: Electro van Jamie Foxx krijgt een solofilm!

Brengt dat ook Andrew Garfield terug?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Spider-Man: No Way Home brengt een aantal klassieke schurken uit de franchise terug, waaronder Jamie Foxx als Electro. Een bijzonder mooie rol, vooral omdat de acteur het helemaal niet zo heel goed deed met zijn debuut in The Amazing Spider-Man 2.

De acteur greep de kans om terug te keren als Max Dillon en speelt 'm met verve. Zo erg dat Sony Pictures en Marvel Studios onder de indruk zijn. Althans, dat beweert Murphy's Multiverse op basis van anonieme bronnen.

Een eigen film
Murphy's Multiverse stelt dat "Sony nu interesse heeft in het ontwikkelen van een soloproject rond Electro, met Foxx in de hoofdrol."

Van alle schurken die we weer zien in Spider-Man: No Way Home, lijkt Electro van Jamie Foxx degene die de beste papieren heeft om een eigen film te krijgen. Mocht hij echt terug keren, dan opent dat ook de deur naar een terugkeer van Andrew Garfield als Spider-Man.

In Spider-Man: No Way Home is Electro heel anders dan je hem kan herinneren. Hij heeft een heel andere instelling en humor en steelt de show op het moment dat je hem ziet. Meer dan dat vertellen we er niet over, om spoilers te vermijden!

NieuwsFilm

meest populair