'Spider-Man'-films van Marvel misten bijna dit personage

'Spider-Man'-films van Marvel misten bijna dit personage

Jon Favreau zat d'r bijna niet in.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Iron Man-ster Jon Favreau zou niet al te 'happy' zijn geweest met een vroege exit uit het Marvel Cinematic Universe. Hij regisseerde de eerste twee films rond Iron Man en speelde tegelijk de rechterhand van Tony Stark, Happy Hogan.

Favreau's rol is na het verschijnen van de laatste film rond Iron Man nog altijd niet uitgespeeld. Sterker nog, hij zit ook weer in Spider-Man: No Way Home. Het scheelde niet veel, of dat was niet gebeurd.

Geen rol meer
Marvel-baas Kevin Feige legde op de rode loper voor Spider-Man: No Way Home uit dat een notitie ervoor zorgde dat Happy niet om het leven kwam in Iron Man 3, wat oorspronkelijk dus wel de bedoeling was.

"Er was een iets andere versie van de film, waarin Happy dood ging," begon Feige. "Jon had een aantekening - een van de belangrijkste aantekeningen die hij ons bij Marvel gaf, namelijk: 'Wat als Happy ernstig gewond raakt, maar niet overlijdt?'"

Dat zette de studio aan het denken, waarna besloten werd het verzoek te honoreren. "Hij liet niet, het klopt!" vertelde Favreau op de rode loper. "Ze kwamen eraan tegemoet en ik ben heel blij hier onderdeel van te kunnen zijn en met Tom Holland te zijn sinds het begin."

NieuwsFilm

meest populair