Belangrijk 'Iron Man'-personage weggeknipt uit 'Spider-Man: No Way Home'

Belangrijk 'Iron Man'-personage weggeknipt uit 'Spider-Man: No Way Home'

Morgan Stark zat eerst ook in de film.

Lexi Rabe, de kindactrice die het dochtertje van Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) speelde in Avengers: Endgame, heeft op Instagram onthuld dat ze eigenlijk ook een rolletje had in Spider-Man: No Way Home. Haar materiaal is echter uit de film geknipt.

De 9-jarige Lexi Rabe maakte in Endgame haar debuut in het Marvel Cinematic Universe als Morgan Stark. Op Instagram heeft de actrice nu iets gedeeld over haar toekomst binnen de superheldenfrachise.

Ze woonde de première van No Way Home vorige week bij en ging daar met alle sterren uit de superheldenproductie op de foto. Op social media deelde ze een videoverslag en de actrice belooft haar volgers binnenkort alle foto's te delen.

Ook onthult ze dat ze dus eigenlijk te zien zou zijn in de film, maar dat de makers haar aandeel niet hebben gebruikt in de uiteindelijke film. Het is niet duidelijk of ze nieuw materiaal had opgenomen of dat ze bijvoorbeeld te zien zou zijn op een foto of door middel van eerder beeldmateriaal.

Oplettende fans hebben wel opgemerkt dat er in het appartement van Happy Hogan (Jon Favreau) tekeningen hangen van Morgan, wat dus betekent dat de voormalig rechterhand van Stark nog altijd goed contact heeft met Potts.

Rabe schrijft verder dat ze haar Marvel-familie mist en dat ze hoopt binnenkort weer nieuwe scènes te mogen opnemen als Morgan. Het is niet bekend of ze al aan een aankomend project van de studio verbonden is.



NieuwsFilm

meest populair