'X-Men'-regisseur heeft de ideale kandidaat voor nieuwe Wolverine

'X-Men'-regisseur heeft de ideale kandidaat voor nieuwe Wolverine

Matthew Vaughn onthult zijn keuze om Hugh Jackman te vervangen als Wolverine.

In Logan uit 2017 was acteur Hugh Jackman voor de laatste keer als Wolverine te zien. De acteur wordt ook op dit moment nog in één adem genoemd met het Marvel-personage en met het Multiverse kan hij zomaar terugkeren in het Marvel Cinematic Universe.

Jackman gaf in het verleden aan dat hij dat graag zou willen. Om het een keer op te nemen tegen de Hulk, dus wie weet. Mocht dit niet gebeuren doordat Marvel Studios het afgeronde X-Men Universe links laat liggen, heeft X-Men: First Class-regisseur Matthew Vaughn wel wat opties voor zijn vervanger.

Kingsman-acteur als Wolverine?
"Nou, hij is nu ouder, maar ik zou zeggen dat Tom Hardy... dat zou geweldig zijn geweest," zei Vaughn tegen ComicBook. "Ik denk dat Taron Egerton het met twee vingers in zijn neus zou kunnen doen. Aaron Taylor-Johnson zou het ook kunnen. Ik bedoel, ik denk dat Aaron of Taron mijn eerste twee keuzes zouden zijn die het heel goed zouden kunnen doen."

De kans is klein dat Tom Hardy naast zijn rol als Eddie Brock / Venom ook Wolverine wordt. Aaron Taylor-Johnson lijkt eveneens geen ideale keuze. Hem zagen we als Pietro Maximoff / Quicksilver in Avengers: Age of Ultron en hij is door Sony gecast als Kraven the Hunter.

De meest logische keuze lijkt Taron Egerton, bekend uit Vaughns Kingsman-films. Egerton ken je ook uit films als Eddie the Eagle, Robin Hood en Rocketman. Heb jij een voorkeur?

NieuwsFilm

meest populair