Madame Web en Kingpin als nieuwe schurken voor Spider-Man?

Madame Web en Kingpin als nieuwe schurken voor Spider-Man?

Tom Holland heeft al een prima idee.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Gezien het grote aantal superschurken dat het Spider-Man moeilijk gaat maken in Spider-Man: No Way Home, kan je je voorstellen dat het niet eenvoudig met een vervolg te komen dat hier nog overheen kan. Maar Tom Holland denkt daar alvast over na.

Het gerucht gaat dat de jonge filmster terug mag keren voor nog een solotrilogie als Spider-Man. En het einde van Spider-Man: No Way Home zet ook alvast alles klaar voor een vervolg. In een interview ging de acteur in op wat een vervolg mogelijk kan brengen.

Gave nieuwe schurken
Holland sprak met de site Fandom en vertelde dat Madame Web wat hem betreft een unieke schurk kan zijn om het tegen Spider-Man op te nemen. Nog iemand: Wilson Fisk, a.k.a. Kingpin.

"Ik denk dat er wel een paar interessante schurken zijn. Wat mij betreft is Madame Web zeker iets dat interessant is en dat we op onze eigen manier kunnen doen. En ik zou het echt heel tof vinden om tegenover Wilson Fisk te staan," aldus de acteur.

Madame Web wordt gewoonlijk weergegeven als een vrouw die vast zit aan een levensondersteunend systeem, dat ergens doet denken aan een spinnenweb. In de jaren tachtig debuteerde ze in de comics. De Kingpin hoeven we verder natuurlijk na Netflix-serie Daredevil niets over te vertellen.

Spider-Man: No Way Home is nu in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair