Katja Schuurman krabbelt langzaam weer op

Katja Schuurman krabbelt langzaam weer op

Schuurman is weer single, maar kan er goed mee leven horen we.

Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is een week of wat geleden gestrand. Maar Katja laat op Instagram zien dat ze de blik op de toekomst heeft gericht. Sterker nog: ze ziet weer licht aan het einde van de tunnel.

Op haar Instagram laat Katja heel Nederland meeleven met het recente stranden van haar jarenlange huwelijk met Van Noortwijk.

Frisse wandeling
Katja laat op Instagram weten dat een frisse wandeling "en chocola ook trouwens" wonderen doet. Ook gebruikt ze de hashtags vriendschap en s1ngle. Samen met vriendinnen Bracha van Doesburgh en Eva van der Gucht heeft ze een stukje gewandeld en dat was dus goed voor haar interesse.

Check hieronder de vrolijke foto:



Een paar weken deelde Katja op Instagram mee dat ze samen met Van Noortwijk besloten had om een punt achter hun huwelijk te zetten. Iets dat ze deden omdat ze niet bij elkaar pasten, maar "met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten".

Ze had Freek van Noortwijk leren kennen in z'n restaurant, Guts & Glory. Twee jaar geleden trouwden de twee en vorig jaar werd hun dochtertje Coco Loulou geboren.

NieuwsFilm

meest populair