Welke baanbrekende impact kan deze Marvel-serie hebben op 'Spider-Man: No Way Home'?

Welke baanbrekende impact kan deze Marvel-serie hebben op 'Spider-Man: No Way Home'?

Spider-Man: No Way Home vandaag op het witte doek.

Let op... In dit artikel SPOILERS voor de Marvel-serie Hawkeye en in mindere mate voor Spider-Man: No Way Home. We kijken namelijk naar gebeurtenissen in de vijfde aflevering van de Marvel-serie die zich rond dezelfde tijd afspeelt als No Way Home en ook nog op dezelfde locatie.


Zowel Hawkeye als de derde Spider-Man solofilm speelt zich grotendeels af in New York. In een eerste clip uit No Way Home zagen we posters van Rogers: The Musical op de achtergrond, de musical te zien in de Marvel-serie. De gebeurtenissen in Hawkeye aflevering vijf hebben waarschijnlijk impact op No Way Home die vandaag in première gaat.

In Hawkeye maakt acteur Vincent D'Onofrio dan toch zijn debuut als Wilson Fisk / Kingpin. Hij speelde de rol eerder in Daredevil van Netflix. Dat hij in de serie zit kan zomaar grote impact hebben op het verloop van No Way Home.

Matt Murdock te zien in Spider-Man 3?
Nu we dan toch de personages uit de Netflix/Marvel-series krijgen te zien, kan dat dus ook gebeuren in No Way Home. De belangrijkste kandidaat die dan te zien zou kunnen zijn is Matt Murdock a.k.a. Daredevil van acteur Charlie Cox.

Murdock zou zomaar de advocaat kunnen zijn van Peter Parker (Tom Holland) nadat hij wordt beschuldigd van de moord van Mysterio. En hoe cool zou het zijn als we Daredevil dan ook even samen met Spider-Man in beeld zien?

Het antwoord haal je vanaf vandaag op in de Nederlandse bioscopen. Je moet wel vroeg zijn, aangezien de deuren om 17.00 uur dichtgaan.



NieuwsFilm

meest populair