Spider-Man heeft een nieuw pak nodig in toekomstige films

Spider-Man heeft een nieuw pak nodig in toekomstige films

Tom Holland over de toekomst van Spider-Man.

Tom Holland vertelt dat hij een nieuw superheldenkostuum nodig zal hebben na Spider-Man: No Way Home.

Tijdens de wereldpremière van Spider-Man: No Way Home werd Holland door een hele rits journalisten en verslaggevers aangesproken. Tijdens een TikTok livestream vanaf de rode loper, was Holland even te horen. Hij vertelt dat Peter Parker een nieuw Spider-Man kostuum nodig gaat hebben.

Nieuwe look
"Als je het einde van de film ziet, dan weet je dat hij een nieuw kostuum nodig gaat hebben: dat heeft 'ie echt hard nodig," aldus de acteur.

Uit de teasers bleek al zoiets. In een van de trailers zie je dat het Spider-Man kostuum scheurt en dat het personage flink heeft moeten vechten. Gek is dat laatste niet, aangezien 'ie te maken krijgt met een hele rits slechteriken.

Naast Doc Ock verschijnen ook de Sandman, Electro, Green Goblin en Lizard ten tonele in Spider-Man: No Way Home om het tegen Spidey op te nemen.

Dat komt allemaal voort uit het openen van het multiversum door Doctor Strange, die in eerste instantie probeerde Peter Parker bij te staan door z'n geheime identiteit weer geheim te maken, maar de spreuk per ongeluk liet mislukken.

NieuwsFilm

meest populair