Eigenlijk had 'Spider-Man: No Way Home' als een nieuwe 'Civil War' neergezet moeten worden

Eigenlijk had 'Spider-Man: No Way Home' als een nieuwe 'Civil War' neergezet moeten worden

Doctor Strange vs. Spider-Man!

Sony heeft een tijd overwogen de marketing rond Spider-Man: No Way Home compleet anders in te richten dan nu het geval is. Sony wilde zich eigenlijk helemaal niet focussen op het aspect van het multiversum dat nu zo'n grote rol heeft gehad in de marketing voor de film.

Door de wijze waarop de boel nu is ingericht, wisten we al de identiteit van alle schurken die in de film zitten. De studio overwoog een tijdje het anders te doen en juist te focussen op de groeiende scheiding tussen de webslingeraar uit de titel en de Sorcerer Supreme.

Doctor Strange vs. Spider-Man
De productie van geen enkele Hollywood-film is meer veilig voor lekkers. En dus lekten de afgelopen maanden gaandeweg de identiteit van alle schurken die een rol krijgen. Volgens hoofdrolspeler Tom Holland moest men daarom het marketingplan omgooien.

"Weet je nog wat het oorspronkelijke plan voor de marketing was? We wilden de film doen voorkomen als een burgeroorlog tussen mijzelf en Doctor Strange. De rest moest allemaal geheim blijven. Maar dat is onmogelijk," aldus Holland.

Hoewel er nog genoeg geheimen zijn, vertelt Holland wel "behoorlijk moe te zijn van het continue liegen en bedriegen van mensen". Het weegt intussen zelfs op zijn geweten.

Zijn co-ster Zendaya vindt het ogenschijnlijk wat minder erg en ziet dit juist als de kracht van de Marvel-films. "Ik vind het heel tof en denk dat het deel van de opwinding en het plezier is - al die theorieën en ideeën en mogelijkheden."

NieuwsFilm

meest populair