Tom Holland weet wel welke team-up hij voor Spider-Man wil

Tom Holland weet wel welke team-up hij voor Spider-Man wil

Na Doctor Strange wil Tom Holland ook een samenwerking met Captain America.

Tom Holland heeft een hilarische band met Marvel Cinematic Universe-ster Anthony Mackie. De nieuwe Captain America van het MCU plaagt zijn collega bij elke kans die 'ie maar krijgt. Hij vertelde bijvoorbeeld dat hij Holland verslagen heeft in 't pretpark.

Holland wist echter zelf terug te slaan toen hij opmerkte Mackie's Falcon-film niet gezien te hebben en vertelde dat de aankondiging van een standalone Captain America-film voor Mackie's Sam Wilson ook betekent dat die er nooit gaat komen. Hoewel de twee acteurs opmerkingen over en weer plaatsen, ziet Holland een samenwerking zeker zitten.

Samen te zien
Recent sprak Holland met de site ComicBook.com en ging de strijd weer door. Tegelijk vertelde Holland met alle plezier samen met de vervanger van Steve Rogers in beeld te willen komen.

"Luister, ik hou van Anthony Mackie. Als een Spider-Man/Captain America team-up mogelijk is, moeten we dat zeker gaan maken. Hij kan wel opscheppen dat hij mij verslagen heeft in mijn eigen pretparkattractie, maar daar heb ik nog niet in gezeten. En tot hij er zelf eentje krijgt, heeft hij niets. Hij heeft geen poot om op te staan," grapte Holland.

Vanaf donderdag kan je Holland zien in z'n derde solofilm als Spider-Man: Spider-Man: No Way Home.

NieuwsFilm

meest populair