3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Machinist (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Anderson | Cast: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, John Sharian, e.a.
Fabrieksarbeider Trevor Reznik slaapt slecht. Hierdoor is hij helemaal uitgeput. De enige vrienden die hij heeft zijn een prostituee en een serveerster. Uiteindelijk leidt zijn slapeloosheid tot een tragisch ongeluk waarbij een van zijn collega's een hand verliest. Hierna gaat het steeds slechter met Reznik. Hij eet niet meer en begint langzaam zijn grip op de realiteit te verliezen.

Baywatch (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seth Gordon | Cast: Dwayne Johnson, Zac Effron, Alexandra Daddario, e.a.
De toegewijde strandwachter Mitch Buchannon moet een nieuwe collega onder zijn hoede nemen. Deze rekruut is niemand minder dan Matt Brody, een in ongenade gevallen Olympiër. De twee kunnen niet bepaald door een deur, maar moeten toch samenwerken wanneer een moordlustige drugsbende het strand onveilig begint te maken. Het voortbestaan van de hele baai blijkt op het spel te staan.

The Peanut Butter Falcon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johhnson, e.a.
Zak, een jongeman met het syndroom van Down, droomt ervan om professioneel worstelaar te worden. Op een dag besluit hij weg te lopen om deze droom waar te maken. Al snel loopt hij Tyler, een crimineel die op de vlucht is, tegen het lijf, die Zak besluit te gaan helpen. Zo ontstaat een ongewoon bondgenootschap dat leidt tot een prachtig avontuur.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair